неділя, 09 жовтня 2022 04:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Колаборанти панікують і масово втікають з Криму в РФ через Мелітополь – мер

Колаборанти панікують і масово втікають з Криму в РФ через Мелітополь – мер
Окупанти масово втікають через Мелітополь. Фото: Укрінформ

Колаборанти і росіяни намагаються покинути Крим на автомобілях, використовуючи у якості рятівного шляху тимчасово окуповану територію Запорізької області. Зокрема, дорогу через Мелітополь.

Вони розуміють, що тепер у них залишився єдиний спосіб потрапити до РФ і це потрібно використовувати якнайшвидше. У них паніка, яка вилилася у масову втечу, повідомив мер міста Іван Федоров в ефірі єдиного марафону новин, інформує Gazeta.ua.

"Ми бачимо паніку серед них, великий рух почався з боку Криму до Бердянська, тому що єдиний маршрут зараз, як виїхати з окупованої території – це через Мелітополь, Бердянськ, Маріуполь, а потім вже на територію РФ", – пояснив Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців попередили про можливу небезпеку у зв'язку з вибухом на Кримському мосту

На вказаному напрямку спостерігається високий рівень завантаженості автомобілями. Масова втеча колаборантів з України спричинена не лише пошкодженням Кримського мосту, а й роботою партизанів та ЗСУ в інших точках тимчасово окупованих територій.

"В Мелітополі були вибухи і вчора ввечері, і вранці це продовжилося, коли на складах боєприпасів росіян у Радивонівці почалися вибухи, детонація продовжувалася декілька годин", – підсумував Федоров.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася "бавовна" в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався "підрив вантажного автомобіля".

Після ранкової масштабної пожежі на Кримському мосту утворився затор із кораблів на Чорному та Азовському морях. Десятки суден стоять на місці в Азовському морі, чекаючи на прохід.

Зараз ви читаєте новину «Колаборанти панікують і масово втікають з Криму в РФ через Мелітополь – мер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі