субота, 08 жовтня 2022 14:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Затор із кораблів утворився з обох боків Кримського мосту

Після ранкової масштабної пожежі на Кримському мосту в суботу, 8 жовтня, утворився затор із кораблів на Чорному та Азовському морях.

Десятки суден стоять на місці в Азовському морі, чекаючи на прохід через Керченський міст. Такими є дані системи моніторингу руху кораблів і суден Marine Traffic.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти не можуть запустити поромну переправу з Криму

З боку Чорного моря також утворився затор із десятка суден, які очікують дозволу на проходження.

Автор: marinetraffic.com
  Після ранкової масштабної пожежі на Кримському мосту в суботу, 8 жовтня, утворився затор із кораблів на Чорному та Азовському морях
Після ранкової масштабної пожежі на Кримському мосту в суботу, 8 жовтня, утворився затор із кораблів на Чорному та Азовському морях

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася "бавовна" в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався "підрив вантажного автомобіля".

Після масштабної "бавовни" рух Кримським мостом повністю перекрили 8 жовтня. Окупаційна влада готує запуск поромної переправи через протоку.

На Кримському мосту, який з'єднує Росію і тимчасово окупований український Крим, зруйнована частина дорожнього полотна. Горять цистерни з пальним, повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

У мережі оприлюднили відео ймовірного вибуху на Кримському мосту.

Зараз ви читаєте новину «Затор із кораблів утворився з обох боків Кримського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі