четвер, 26 травня 2022 10:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Колаборант Рогов розповідає ЗМІ про приєднання Запорізької області до РФ

Колаборант Рогов розповідає ЗМІ про приєднання Запорізької області до РФ
Зрадник України Володимир Рогов. Фото: detector.media

Запорізька область, частину якої тимчасово окупували росіяни, після так званого звільнення візьме курс на інтеграцію у РФ та увійде до складу країни-агресорки.

Про це розповідає російським ЗМІ колаборант та зрадник Володимир Рогов, повідомила Запорізька обласна військова адміністрація в Telegram 26 травня.

"Але запоріжці - нащадки вільних козаків та справжні козачки - точно знають: Запоріжжя - було, є і залишатиметься українським, які б плани й мрії не будували собі загарбники", - наголосили в адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Стоять майже на кожному перехресті": до курортної Кирилівки зайшли ворожі БТР

Рогов - проросійський запорізький діяч, який нарешті дочекався своїх і возз'єднався з ними у загарбаному Мелітополі.

Пише про український нацизм, біологічну зброю, терористів "УГІЛ", "звільнення" територій "армією ДНР" і як "ополченцы ДНР проникают в пригороды Мариуполя и эвакуируют оттуда людей, не способных уйти самостоятельно". Також закликає не чинити опору російському наступу в Україні, за даними "Детектор медіа".

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін видав указ про спрощений порядок прийому в громадянство РФ для мешканців Запорізької і Херсонської областей України. Указ Путін підписав 25 травня.

У США гостро засудили насильницькі дії Росії, спрямовані на "підкорення українців" на окупованих територіях, що включають депортацію, "фільтрацію" та нав'язування російського громадянства.

Зараз ви читаєте новину «Колаборант Рогов розповідає ЗМІ про приєднання Запорізької області до РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі