четвер, 11 січня 2018 12:00

Кіт із 26 кулями в тілі вижив після катувань садиста
4

Кіт пролежав три дні в підвалі будинку
Фото: facebook.com
26 куль в голові і шиї
Лікарі залишили 16 куль в тілі
Кота в упор розстрілювали із пневмопістолета

В Полтаві 3 січня зоозахисники на вулиці Юрія Кондратюка знайшли травмованого кота. Ветеринари виявили 26 куль із пневматичної зброї в районі голови і шиї.

"Напівмертву тварину спочатку знайшла сусідка. Вона віднесла кота до підвалу. Три дні кіт пролежав на сходах. Думали, що впав із верхніх поверхів, або його погризла собака. Весь був у крові і із гематомами на голові. Температура тіла була 34 градуси, а це вже передсмертний стан. Два дні проводили реанімацію і відігрівали. Коли зробили рентген, то виявилось, що в голові і в шиї застрягло 26 куль. У новорічну ніч тварину розстрілювали впритул. Кіт пручався, тому був зламаний і хребет", - пояснила Олена Єдігарєва, зоозахисник.

Кота одразу віднесли до лікарні. Хірурги вперше оперували тварину в такому важкому стані.

"Спочатку годували тільки зі шприца. Вчора кіт підіймався на лапи і вже сам харчується. Йде на поправку. Виявилось, що зовсім не бачить. Швидше за все доведеться ампутувати око. Маємо надію, що врятуємо зір. 16 куль залишилось в тілі, адже витягти їх зараз без шкоди для здоров'я не можливо", - пояснила зоозахисник.

В поліції повідомили, що розглядають питання про порушення кримінального провадження за цим випадком. Злочинцю загрожує до 8 років ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кота, який схожий на Гітлера, постійно б'ють садисти.

У Львові біля пам'ятника Івану Франкові зібралося понад сотні людей на марш захисту безпритульних тварин під назвою "fair play" (Чесна гра). Марш ініціювала німецька організація "Aktion Fair Play". Багато людей розповідали, як отруїлися їхні домашні тварини.

Зараз ви читаєте новину «Кіт із 26 кулями в тілі вижив після катувань садиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі