вівторок, 15 липня 2014 20:00

Губернатор Вінничини буде супроводжувати охочих на війну

Губернатор Вінничини буде супроводжувати охочих на війну
Анатолій Олійник Фото: vinnitsaok.com.ua

Губернатор Вінничини буде супроводжувати охочих на війну.

"Кожному, хто має палке бажання воювати, особисто допоможу дістатися до військкомату, і потрапити в зону АТО. Сам дам гроші, і всіх присутніх прошу, давайте, всіх бажаючих забезпечимо касками та бронижелетами найвищого ступеню захисту, автоматом та набоями, і попрошу забезпечити зелений коридор", - сказав під час чергової сесії Вінницької обласної ради , яка так і не була розпочата, голова ОДА Анатолій Олійник.

Сьогодні, 15 травня, в обласній раді депутати спільно з представниками громадськості обговорювали питання щодо забезпечення вінницьких бійців необхідними засобами захисту та організації життєдіяльності області. Свою позицію щодо цих питань висловив Олійник.

"Хотів би запитати: проти кого сьогодні збирають людей? Для чого лихоманять громаду? Кому це вигідно? Хочу зазначити і ще раз нагадати для тих, хто хоче розхитати ситуацію, - в області є влада. В області є потужна та патріотична громада, і ми всі не дозволимо розхитувати ситуацію тим, хто свої приватні інтереси ставить вище суспільних. У нас достатньо законних засобів та важелів, щоб зупинити беззаконня", - сказав Анатолій Дмитрович.

Голова ОДА звернувся до всіх присутніх, аби не влаштовували політичні спектаклі.

"Звертаюсь до всіх, хто хоче і налаштований працювати на рідне село-район-область-країну, - працюємо. - Працюємо як одна команда, згуртовано, зосереджено і ефективно, як того вимагає теперішній час і зовнішні виклики. Хочу наголосити, я - не політик. Я - державний службовець, на якому, в першу чергу, лежить відповідальність у цей час за долю мешканців Вінниччини. І коли я отримую чергову звістку про загибель наших героїв в справжньому пеклі війни, окрім болю за наших хлопців, скорботу за їх матерів, дітей та батьків, я відчуваю велику огиду до ось цього містечкового політиканства", - додав Олійник.

Також наголосив, що поки буде знаходитися на посаді - не дозволить Вінниччиною керувати спортсменам, громадським активістам та учасникам народного віче. Перш за все голова адміністрації керується законом. Голова ОДА попросив усіх присутніх депутатів та гостей сесії зупинити політиканство та почати працювати.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Вінничини буде супроводжувати охочих на війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі