вівторок, 08 листопада 2016 17:05

Грачов спростував, що має 18 мільйонів на руках

Грачов спростував, що має 18 мільйонів на руках

Військовий лікар Андрій Грачов назвав помилкою те, що він мільйонер. 18 мільйонів не має.

"Це банальна помилка, що в мить зробила мене суперпопулярним. Бо 18 мільйонів я ніколи не мав і реально задекларував 180 тисяч гривень, - сказав "33 канал" Андрій Грачов. - Це гроші, які я отримав від держави цілком законно за поранення в АТО. Звідки взялись нулі, які враз зробили мене мільйонером, нині розбираються в НАЗК.

Паралельно відповідні служби готують офіційну відповідь про помилки у декларації Андрія Грачова.

"Спершу ця ситуація мене розвеселила. Думав, що просто в комп'ютері виправлять помилку і все. Але коли до мене посипались десятки запитань від друзів, знайомих, журналістів зрозумів, що буде скандал. Лише за ці вихідні після "мільйонерства" я отримав майже 1000 дзвінків з усієї України. Через цю технічну помилку, яку за 2 тижні перевірять та виправлять, я зрозумів хто мої справжні друзі. Вже 40 осіб виключив із так званих друзів на Фейсбуку, що смакували та множили цю нісенітницю про 18 лимонів Грача... Когось відкрито в очі довелось послати. А перед справжніми друзями вибачатись не довелось. Знають хто я, де я, ким був до війни і на війні, хто мої батьки, дружина, діти. Чому стою сьогодні під держкадастром Вінниччини та оформляю 160 гектарів землі. Бо це ділянки для АТОшників, які воювали не за мільйони, гроші чи пільги... А за Україну. Дякую всім, хто поставився із розумінням до цієї ситуації, перш за все рідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іномарки й чотири квартири: 25-річна прокурор показала декларацію

Раніше стало відомо, що демобілізований військовий лікар Андрій Грачов задекларував 18 мільйонів готівки. Тоді він сказав, що то не є помилка в декларації, що справді має таку суму. Пояснив, що все життя працював в бізнесі.

Зараз ви читаєте новину «Грачов спростував, що має 18 мільйонів на руках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі