понеділок, 27 липня 2020 15:21

Гості заразилися коронавірусом на весіллі

Гості заразилися коронавірусом на весіллі
Мешканці Новомосковська під час весілля на 150 осіб у кав'ярні "Сан Ремо" у Дніпрі заразилися коронавірусом. Фото: pixabay

Випадки інфікування коронавірусом почали виявляти у Дніпрі в гостей після гучного весілля.

Кав'ярню, де відбувся масовий захід, зачинили для розслідування, про це заявила головний спеціаліст Управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ "Держпродпотребслужби" в Дніпропетровській області Маргарита Малишева.

За її словами, мешканці Новомосковська під час весілля на 150 осіб у кав'ярні "Сан Ремо" у Дніпрі заразилися коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалах коронавірусу в гуртожитку КПІ: скільки студентів захворіли

Минулого тижня ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області повідомила ОСП "Дніпровський міський відділ лабораторних досліджень" про те, що у 2 мешканців Новомосковська ромської національності лабораторно підтвердили Covid-19. За даними епіданамнезу хворі були гостями на весіллі. Крім них, на святі також були 150 осіб з різних регіонів України.

"У зв'язку з чим, з метою встановлення причин і обставин захворюваності, фахівцями Дніпровського міського управління ГУ "Держпродспоживслужби" в Дніпропетровській області спільно з представниками Нацполіціі негайно проведено збір інформації в кав'ярні "Сан Ремо". На час розслідування заклад громадського харчування не функціонує", - сказала Малишева.

За її словами, керівник закладу надав договір оренди приміщення кафе і кухні цими ж особами для проведення розважальних заходів терміном 1 місяць. Через порушення карантину Держпродспоживслужба написала заяву до поліції про притягнення відповідальних осіб до адміністративної/кримінальної відповідальності.

На весіллі в індійському місті Паліганж наречений заразив коронавірусом усіх гостей. За 2 дні він помер. 30-річний чоловік до свята не мав проблем зі здоров'ям. Але перед весіллям у нього з'явилася температура.

Зараз ви читаєте новину «Гості заразилися коронавірусом на весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі