пʼятниця, 13 вересня 2019 02:24

Голова у чомусь: підліток підкорив Instagram ефектними селфі

16-річний Артем Матюшенко із села Шрамківка Драбівського району Черкащини прославився в Іnstagram своїми неординарними селфі #голова_в_чомусь.

Автор: instagram.com/_artemko
  Артем фотографує на вулиці, оскільки камера у приміщенні знімає гірше
Артем фотографує на вулиці, оскільки камера у приміщенні знімає гірше

Хлопець змайстрував спеціальну форму з пінопласту. У неї накладає завчасно приготований реквізит та просуває голову в отвір посередині. На фото складається враження, що Артем заритий у яблуках, картоплі чи квітах, видно лише обличчя, пише hromadske.ck.ua.

"Мені подобається фотографувати. Показую свої роботи, щоб люди покритикували, аби я міг потім себе удосконалити. Так поступово через "сарафанне радіо" у мене почали замовляти фотосесії. У селі з'явилися клієнти - почав заробляти", - розповідає хлопець.

Автор: instagram.com/_artemko
  Хлопець змайстрував для фото спеціальну форму з пінопласту
Хлопець змайстрував для фото спеціальну форму з пінопласту

Фотографує уже близько 2 років. Знімає на Canon. До нього має два об'єктиви. Вживаний фотоапарат йому обійшовся у 3,5 тис. грн.

"Я - звичайний хлопчина із села і в мене найпростіша камера, але ось що я нею виробляю. Відварив макарони і виклав їх на форму. А тут якраз мама прийшла додому з робити, принесла сосисок. Наколов на виделку і додав до макаронів. Вийшло набагато ефектніше, ніж задумував. Ця фотографія стала найпопулярнішою. Її побачили понад 40 тисяч людей", - ділиться Матюшенко.

Автор: instagram.com/_artemko
  16-річний Артем Матюшенко прославився в Іnstagram своїми неординарними селфі
16-річний Артем Матюшенко прославився в Іnstagram своїми неординарними селфі

Артем фотографує на вулиці, оскільки камера у приміщенні знімає гірше, ніж при денному освітленні. Тож влітку робити такі світлини значно простіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крижана краса: створили неймовірні картини з льоду та квітів

"Зараз тепло - можеш лягти на травичці. А зимою я клав дерев'яну дощечку на сніг, а на неї - мішки. Після такої фотосесії у 15 градусний мороз ще довго відходив - була температура. Такі побічні ефекти моїх зйомок".

Образ героя світлин #голова_в_чомусь таки зазнає змін. Хлопцю зняли брекети. Артем каже: вони додавали родзинку. Тепер доведеться вигадувати нову фішку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

ДА, Я З СЕЛА. ⠀ "Шо?!" Приблизно така реакція у всіх, хто про це дізнається. Мене звати Артем(@_artemko) - хлопчик з села, баяніст, і мені всього 15 років. Живу у маленькому селі на Черкащині - Шрамківка. Я вже маю цілих 15 тисяч супер підписників. ⠀ Я фотографую, обробляю фотографії та вчу робити це своїх підписників. Те, що ти можеш побачити у мене у профілі це результат 2-х років 😅 ⠀ •#голова_в_чомусь - тут можеш бачити куди я засовую голову. •#артемко_обробка - тут вчу обробляти фото . •в сторіз регулярно рекламую своїх підписників:) ⠀ Тому якщо цікаво - чекаю на тебе ❤ @_artemko @_artemko @_artemko

Публикация от АРТЕМКО з КОЛХО'ZA (@_artemko)

Художниця з Білорусі Надія Матієвська створює неймовірні картини власними оголеними грудьми. Жінка не планувала ставати художницею, займалася музикою. Потім пішла на курси акторської майстерності, які розкрили її потаємні бажання.

Зараз ви читаєте новину «Голова у чомусь: підліток підкорив Instagram ефектними селфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі