вівторок, 31 травня 2022 12:26

Ferrexpo Костянтина Жеваго придбала автомобіль швидкої допомоги для медиків Чернігова

Облога Чернігова внаслідок військової агресії РФ, що тривала понад місяць, завдала значної шкоди місту. Надзвичайно критично це позначилося на діяльності закладів охорони здоров'я.

За словами в. о. генерального директора комунального некомерційного підприємства "Чернігівська обласна дитяча лікарня" Чернігівської обласної ради Миколи Люткевича, їхня лікарня також постраждала і залишилася фактично єдиним медичним закладом в області, що має 14 клінічних відділень та обслуговує як Чернігів, так і область. Крім того, медики мають певні проблеми, пов'язані з пошкодженням доріг, і потребують спеціалізованих транспортних засобів підвищеної прохідності.

Компанія Ferrexpo негайно відреагувала на потреби лікарів і придбала автомобіль швидкої допомоги - реанімобіль Ford Transit вартістю понад 2,1 млн грн. Авто призначене для перевезення дітей від 10 років і укомплектований усім необхідним. Про це повідомила пресслужба компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Ferrexpo придбала два екскаватори для комунальників Чернігова

"Сьогодні ми передали медикам Чернігівщини автомобіль швидкої допомоги підвищеної прохідності, який дасть змогу транспортувати пацієнтів в умовах бездоріжжя, що зараз є надзвичайно важливим. Адже внаслідок військової агресії основні транспортні шляхи області пошкоджені. Керівництву Ferrexpo в Україні надходять запити з різних областей нашої країни. Ми уважно вивчаємо їх і надаємо гуманітарну підтримку, особливо в частині забезпечення першочергових потреб населення та сфери охорони здоров'я", - повідомив Юрій Химич, керівник програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні.

  Компанія Ferrexpo  придбала для Чернігівської обласної дитячої лікарні реанімобіль Ford Transit вартістю понад 2,1 млн грн. Автомобіль призначений для перевезення дітей старших 10 років і укомплектований усім необхідним. Фото: пресслужби компанії
Компанія Ferrexpo придбала для Чернігівської обласної дитячої лікарні реанімобіль Ford Transit вартістю понад 2,1 млн грн. Автомобіль призначений для перевезення дітей старших 10 років і укомплектований усім необхідним. Фото: пресслужби компанії

Компанія Ferrexpo, яка входить у трійку світових експортерів високоякісних залізорудних окатків з виробничими потужностями в Україні, створила Спеціальний Гуманітарний фонд для забезпечення потреб населення нашої країни. Зараз до різних областей вже передали комунальну техніку, автомобілі швидкої допомоги, медичне обладнання та медикаменти, харчові продукти, генератори, одяг, взуття та багато іншого.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю є виробництво й експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовують у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього Радянського Союзу. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК.

Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США.

Зараз ви читаєте новину «Ferrexpo Костянтина Жеваго придбала автомобіль швидкої допомоги для медиків Чернігова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі