четвер, 02 червня 2022 15:08

Ferrexpo Костянтина Жеваго передала новий автобус у Тростянець

Місто Тростянець Сумської області розташоване за 50 км від кордону з Росією. Понад 30 днів населений пункт знаходився в окупації російських військ. За цей час було знищено значну частину інфраструктурних об'єктів: повністю зруйнований авто та залізничний вокзал, підприємства та установи, лікарня, всі магазини та аптеки, адмінбудівлі, сотні приватних будинків. Російські військові знищили та викрали всі автомобілі швидкої допомоги, а також комунальний транспорт.

До компанії Ferrexpo звернувся міський голова Тростянця Юрій Бова з проханням надати гуманітарну допомогу для забезпечення життєдіяльності населення в Тростянецькій міській територіальній громаді. Компанія долучилася до вирішення транспортного питання: придбала і доставила в місто новий автобус АТАМАН А092Н6 вартістю понад 2,5 млн грн. Повідомляє пресслужба компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrexpo Костянтина Жеваго придбала автомобіль швидкої допомоги для медиків Чернігова

За словами Юрія Химича, керівника програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні, допомога населенню наразі є пріоритетом для компанії.

"Керівництво Ferrexpo спрямовує свої гуманітарні ініціативи на забезпечення нагальних запитів наших громадян. У Тростянці дуже гостра потреба в комунальній техніці та транспорті. Переданий у місто автобус допоможе полегшити ситуацію з перевезеннями", - додав він.

  Компанія Ferrexpo придбала новий автобус АТАМАН А092Н6 вартістю понад 2,5 млн грн для потреб жителів міста Тростянець Сумської області. Понад 30 днів населений пункт знаходився в окупації російських військ.  Фото: пресслужба Ferrexpo
Компанія Ferrexpo придбала новий автобус АТАМАН А092Н6 вартістю понад 2,5 млн грн для потреб жителів міста Тростянець Сумської області. Понад 30 днів населений пункт знаходився в окупації російських військ. Фото: пресслужба Ferrexpo

Компанією Ferrexpo, яка входить у ТОП-3 світових експортерів високоякісних залізорудних окатків з виробничими потужностями в Україні, створено Спеціальний Гуманітарний фонд, який вивчає потреби громад і оперативно організовує їх забезпечення.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю є виробництво й експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовують у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього Радянського Союзу. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК.

Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США.

Зараз ви читаєте новину «Ferrexpo Костянтина Жеваго передала новий автобус у Тростянець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі