четвер, 03 березня 2016 16:09

Дружині "кіборга" купили квартиру за 580 тисяч гривень
7

Фото: Тетяна САРАХАН

Дві 1-кімнатні квартири придбали для сім'ї "кіборга" Сергія Зулінського, який загинув 20 січня у Донецькому аеропорту, повідомляє кореспондент Gazeta.ua. Помешкання отримали дружина Катерина з донькою Златою та його мати Галина, яка мешкає у гуртожитку. З Катериною разом їдемо на оглядини.

"Ці квартири мали отримати ще торік. Насправді ключі та ордери роздали лише минулого тижня у "Прозорому офісі". В кінці березня обіцяють віддати документи по приватизації" - розповідає Катерина Зулінська. - От ніби хочеться тішитись, що нарешті маємо з дочкою свою квартиру, а радості нема. Тільки подумаю, якою ціною ми їх отримали, то краще з Сергієм і далі жили б на орендованій квартирі".

Квартира площею майже 48 кв. м. розташована на другому поверсі. Свекруха отримала поверхом нижче. У квартирі засклили балкон, встановили домофон, вимикачі, котел, газовий лічильник, батареї.

"Ми ще тут не живемо, а вже накрутило 135 кубів газу. Взагалі не знаємо, коли сюди переїдемо. Для початку в ремонт треба вкласти не менше 100 тисяч гривень в ремонт. Тому поки живемо у моїх батьків. Тим більше тут немає ні дитсадку, ні школи. Далеко до маршрутки йти з дитиною на руках. Якби ще тролейбус їздив сюди. Здається, тут комфортно жити лише тим, хто має машину" - додає жінка.

Нагадаємо, 149 учасників АТО хочуть отримати квартири у Вінниці. З них - 3 сім'ї загиблих бійців. Семеро родин загиблих бійців АТО вже отримали своє житло. 3-кімнатні квартири видавали тим дружинам, у кого син або двоє дітей.

Загалом з державного бюджету виділили майже 16,8 мільйонів гривень на купівлю 32 квартир для сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО на Сході України. 9 квартир купили у Вінниці, одну квартиру - у Жмеринці, 2 квартири в Ладижині, 3 квартири в Козятині, 3 квартири та 1 житловий будинок в м. Могилів-Подільському та 13 квартир в районах області.

Зараз ви читаєте новину «Дружині "кіборга" купили квартиру за 580 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі