четвер, 12 червня 2014 06:54

Доній порадив кримчанам мігрувати з півострова

Найкращий шлях для тих, кому некомфортно жити в окупованому Криму — це міграція до материкової України.

Таку думку в ефірі програми "Шустер LIVE" на Першому національному телеканалі висловив народний депутат Олесь Доній.

"Іншого шляху аніж міграція для усіх, хто може це собі дозволити, немає: для професіоналів, для різних структур", - зазначив політик.

Разом з тим, Доній наголосив, що не кожен захоче це зробити.

"Скажімо, кримські татари, які десятиліттями мріяли про те, аби потрапити до Криму, не виїдуть звідти. Водночас, "люди світу" можуть це дозволити", — уточнив парламентарій.

Нагадаємо, колишній очільник Меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив, що, ймовірно, Меджліс заборонять у Криму.

Джемілєв, зокрема, зазначив, що після анексії Кримського півострову Кремль намагається запровадити стару радянську політику поділу кримських татар.

Разом з тим, за словами політика, спроби переконати Меджліс кримських татар співпрацювати із російською владою провалилися.

Слід також зазначити, що у Криму так і не стартував курортний сезон: пляжі півострова майже порожні, а деякі прибережні кав'ярні й ресторани навіть не відчиняються.

Зараз ви читаєте новину «Доній порадив кримчанам мігрувати з півострова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі