неділя, 28 серпня 2016 13:40

До шпиталю привезли 30 поранених українських бійців

До шпиталю привезли 30 поранених українських бійців

Волонтери, які опікуються пораненими та хворими військовослужбовцями ЗСУ у харківському військовому шпиталі, звертаються до громадян з проханням про допомогу.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, за даними громадської організації "Сестра милосердя АТО/Харків", на кінець суботи, 27 серпня, до шпиталю було доправлено 30 поранених бійців із зони бойових дій на Донбасі.

"Надійшло 7 людей, а вдень ще 23 людини – всі із зони АТО", - написали медсестри на власній сторінці Фейсбуку.

"Нашого "Ангела", - пишуть вони про стан одного з тяжко поранених, - перевели з реанімації до палати у відділення травм, його стан поліпшився".

Волонтери звертаються до харків'ян про допомогу у лікуванні поранених і тих, хто одужує.

Серед сьогоднішніх потреб: кава, дитяче харчування (для хлопців із пораненням у щелепу – протерті супи, аби можна було годувати через трубочки), кулери, хірургічні клейонки, фумігатори і пластини від комарів, електричні лампочки звичайні 27Е, фрукти (окрім кавунів), телефони із зарядками (можна бувші у користуванні), миючі засоби, кросворди.

Медсестри висловлюють подяку всім, хто допомагає у лікуванні бійців. Вони повідомляють, що за 26 серпня на потреби хворих надійшло 3 650 грн.

Нагадаємо, бойовики незаконного збройного формування "ДНР" стали непотрібними командуванню, і просять милостиню на лікування.

Зараз ви читаєте новину «До шпиталю привезли 30 поранених українських бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі