субота, 16 червня 2018 13:37

Директора торгового центру підірвали в авто

Директора торгового центру підірвали в авто
У Черкасах підірвали авто. Фото: поліція

16 червня у Черкасах вибухнув автомобіль Mersedes.

"Сьогодні близько 07:00 ранку до поліції надійшло повідомлення, що в одному з районів міста Черкас вибухнув автомобіль марки "Мерседес". У результаті вибуху постраждав водій автомобіля. Чоловіка доставили до лікарні", – повідомили в прес-службі поліції Черкаської області.

Місцеві ЗМІ повідомили, що водій автомобіля загинув. Ним виявився 69-річний Анатолій Скоромний, директор ТЦ "Транзит". Він очолював регіональне відділення Українського союзу промисловців і підприємців в Черкаській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На нафтобазі вибухнули резервуари з пальним

У поліції згодом підтвердили смерть водія. На місці події працюють слідчі, оперативники та вибухотехніки. Причину вибуху встановлюють. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

14 червня, на вул. Чорнобильській у Святошинському районі Києва стався вибух у припаркованому авто. Внаслідок вибуху постраждали 4 дитини, вони живі. Правоохоронці дізналися про це о 16:41. Вибух прогримів у припаркованому автомобілі "Волга".

Зараз ви читаєте новину «Директора торгового центру підірвали в авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі