пʼятниця, 11 березня 2022 23:13

Дергачі знову страждають від обстрілів. Бомби влучили в центральну лікарню

Дергачі знову страждають від обстрілів. Бомби влучили в центральну лікарню
Повідомляють про трьох загиблих. Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Окупанти протягом усього дня обстрілюють місто Дергачі Харківської області. Щонайменше троє людей загинули.

Російські війська бʼють по по житлових кварталах та цивільних об'єктах, повідомляє представник дергачівської громади В'ячеслав Задоренко у Facebook.

"У результаті обстрілів зокрема пошкоджено будівлю відділення екстреної медичної допомоги і корпуси Дергачівської центральної лікарні, сторож лікарні отримав поранення. Ворожі бомби також влучили у Дергачівський будинок культури та промислове підприємство "Бріг"", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків зараз: показали моторошні кадри з розбитого міста

Серед загиблих, зокрема, колишній начальник Дергачівського райвідділу поліції, експроректор ХНУВС Валерій Московець з онукою Анастасією.

"Серйозних пошкоджень зазнала житлово-комунальна інфраструктура. Наразі Дергачі повністю відключені від газу через потрапляння снарядів у трубу високого тиску, у декількох районах міста відсутня електроенергія", - пише Задоренко.

9 березня російські окупанти "накривали" місто касетними бомбами. Щонайменше троє людей загинуло. Відео з обстрілами потрапило у мережу.

Зараз ви читаєте новину «Дергачі знову страждають від обстрілів. Бомби влучили в центральну лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі