середа, 02 жовтня 2019 15:27

Чому під час дощу у Полтаві затопило дитсадок - фото
4

З початку літа підрядник перекриває дах дитячого садка на Леваді у Полтаві
Фото: Facebook
Під час зливи затопило актову залу дитячого садка на вулиці Вавілова, 7 у Полтаві
Під час зливи затопило актову залу дитячого садка на вулиці Вавілова, 7 у Полтаві
Під час зливи затопило актову залу дитячого садка на вулиці Вавілова, 7 у Полтаві

У ніч на 1 жовтня сильний дощ затопив другий поверх дитсадку-ясел №2 "Віночок", що на вулиці Вавілова у Полтаві.

Про це повідомила в Facebook Надія Кива. Також опублікувала фото.

"Увесь другий поверх затоплено, актора зала, в якій діти повинні святкувати день Осені - виглядає, як руїна. Вихователі всю ніч з допомогою відер, власноруч, під проливним дощем, зливали воду з даху. Батьки не знають куди дівати дітей.

Все це відбувається, тому що держава підписала договір з фірмою, яка ремонтує дах з початку літа і досі, а термін договору закінчується в грудні. Фірма підрядчик знущається з батьків, та дітей, та важелів впливу на них немає", - написала жінка.

24 жовтня минулого року на засіданні виконавчого комітету Полтавської міськради проголосували за проект рішення "Про організацію проведення капітальних ремонтів у закладах освіти на 2019 рік". В переліку закладів, де планується ремонт покрівлі і ясла-садок № 2 "Віночок" на проспекті Вавілова, 7, пише kolo. Тендер оголосили 18 березня. Очікувана вартість ремонту покрівлі – 3 мільйони 915 тисяч гривень. Долучилось до конкурсу 4 фірми. Перемогло ТОВ "Марк Строй". Всі роботи воно мало виконати до кінця 2019 року. Гарантійний термін експлуатації – 10 років. Три інші відхилили через невідповідність в документації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злива затопила метро і дитсадок у Києві

Роботи тривають з літа. Дах і досі не перекритий, що і стало причиною затоплення.

Володимир Швайковський, директор ТОВ "Марк Строй" в телефонній розмові повідомив, що підприємство визнає свою помилку і в найкоротші терміни обіцяє виконати всі покладені на них зобов'язання, а також паралельно відремонтувати те, що було пошкоджено внаслідок затоплення.

Підрядник свою провину визнав та пообіцяв за власний кошт відремонтувати все те, що пошкодилося внаслідок потопу. Жодних коштів з міського бюджету виділятися на це не буде.

У Святошинському районі Києва через прорив теплотраси дитячий майданчик залило окропом. 2 автомобілі сповзли до ями.

Зараз ви читаєте новину «Чому під час дощу у Полтаві затопило дитсадок - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі