середа, 26 жовтня 2016 13:49

Чоловіка вбили за крадіжку продуктів

Чоловіка вбили за крадіжку продуктів

25 жовтня у селі Гопчиця Погребищенського району на Вінниччині затримали трьох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві 43-річного односельця. Вони вивезли жертву до лісу та задушили. Тіло убитого знайшов грибник.

Про це інформує віддл комунікації поліції області.

"Чоловік помер насильницькою смертю. У нього була зламана під'язикова кістка. З'ясувалося, що раніше мав судимості за крадіжки. Правоохоронці встановили коло осіб, з я кими спілкувався останнім часом. Підозрюваними виявилися 43, 45 та 54-річні односельці потерпілого, які підтримували дружні стосунки із вбитим. Затримані пояснили, що потерпілий продовжував красти. У одного з підозрюваних він викрав продукти харчування. За це вирішили його покарати. Чоловіки попросили потерпілого допомогти рубати дрова. Натомість на машині завезли в ліс і задушили", - розповів начальник Погребищенського відділення поліції Володимир Гавриш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син залишив матір помирати в палаючому будинку

За фактом умисного вбивства правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Підозрювані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Їм загрожує до 15 років ґратами.

Одеські правоохоронці затримали 39-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 42-річної жінки та її 19-річної доньки у квартирі на вулиці Марсельській.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка вбили за крадіжку продуктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі