понеділок, 18 червня 2018 17:19

Чоловік показав сумку і погрожував підірвати банк

Чоловік показав сумку і погрожував підірвати банк
Сумка із безпечними особистими речами 54-річного жителя Полтавського району. Фото pl.npu.gov.ua

У Полтаві по вулиці Шевченка, близько 14:00 в адміністративному приміщенні філії одного з банків мешканець Полтавського району погрожував "вибухівкою".

"Чоловік зайшов до банківської установи і заявив, що має вибухівку. Погрожував, що приведе в дію небезпечний пристрій. Банківські працівники встигли натиснули тривожну кнопку. Прибули працівники охоронної фірми, поліцейські, вибухотехнічна служба, рятувальники та медичні працівники", - повідомив Юрій Сулаєв із Полтавської обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі повідомили про стан дітей, які постраждали від вибуху у "Волзі".

Під час огляду вибухотехніки небезпечних предметів не виявили - у сумці був подовжувач для підключення до електрики та особисті речі.

Затриманому чоловіку загрожує ув'язнення до 6 років.

В селі Велика Солтанівка Васильківського району на Київщині при демонстрації вибухівки травмувався 25-річний чоловік. Зробив це під час онлайн-трансляції в одній із соціальних мереж, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік показав сумку і погрожував підірвати банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі