середа, 10 травня 2017 08:32

Борис Філатов не фінансуватиме організації ветеранів

Борис Філатов не фінансуватиме організації ветеранів
Мер Дніпра припинить фінансування ветеранів Фото: informator.dp.ua

Після сутичок в Дніпрі, мер міста Борис Філатов вирішив замість ветеранських організацій виділити кошти на фінансування союзу ветеранів АТО.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"З сьогоднішнього дня я закриваю міське фінансування всіх "ветеранських"організацій. Хитрож@пі бійці колчаківських фронтів 46 року народження виїжджають з міськвиконкому вперед ногами. Назавжди. На наступній сесії міської ради буде виділено міське фінансування союзу ветеранів АТО", - написав Філатов.

У своєму повідомленні мер Дніпра і нагадав про субвенції для поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 травня у Дніпрі відкриється Алея пам'яті загиблих бійців АТО - Резніченко

"Весь останній рік я бив на сполох, розповідаючи про те, що в Дніпрі ненормальна ситуація в поліції. Якщо ви пам'ятаєте, я навіть публічно позбавив поліцію чергової субвенції з міського бюджету. На жаль, але в МВС мене ніхто не почув", - написав Борис Філатов.

Міський голова готовий створити свій аналог поліції.

"Якщо ситуація не зміниться, то в місті буде створено аналог німецького фрайкора початку 20 століття. Я не хочу розвивати цю тему, але вже бачу, як ватяні дупи розриваються від жаху. Так, в історії немає нічого нового. І погано, що вона ходить по колу. Якщо влада не може захистити людей, то вони самі мають право це зробити", - написав мер Дніпра.

Вчора у Дніпрі сталася сутичка між колоною Опозиційного блоку, яку очолив колишній регіонал Олександр Вілкул, та ветеранами АТО. Двох ветеранів забрали в лікарню.

У бійку втрутились представники поліції.

Зараз ви читаєте новину «Борис Філатов не фінансуватиме організації ветеранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі