понеділок, 05 січня 2015 16:15

Бійці АТО з Тернопільщини відпочиватимуть на грузинських курортах

Бійці АТО з Тернопільщини відпочиватимуть на грузинських курортах

Навесні військовослужбовці та добровольці, які беруть участь в АТО, можуть відправитися на реабілітацію в Автономну Республіку Аджарія (Грузія). Відпочити на місцевих курортах також зможуть діти бійців. Про гуманітарну підтримку українських військових з грузинського боку йшлося під час візиту на Тернопільщину делегації з Аджарії.

5 січня, з робочим візитом у регіоні побував заступник міністра сільського господарства Аджарії Рост Шервашидзе. Він зустрівся з виконувачем обов'язків голови Тернопільської ОДА Іваном Крисаком і головою Тернопільської облради Василем Хомінцем. Під час робочої зустрічі йшлося про співпрацю в економічній, культурній і гуманітарній сферах.

"Вже у травні прийняти українських вояків і дітей, які потребують реабілітації, можуть грузинські курорти", – повідомив Рост Шервашидзе.

Нагадаємо, 24 серпня було підписано договір про співробітництво між Тернопільською обласною радою та АР Аджарія. Голова облради Василь Хомінець звернувся з проханням до голови Верховної ради республіки Автанділа Берідзе прийняти бійців АТО для реабілітації. Автанділ Берідзе у відповідь повідомив, що санаторії та будинки відпочинку Аджарії готові надати таку гуманітарну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Бійці АТО з Тернопільщини відпочиватимуть на грузинських курортах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі