понеділок, 30 вересня 2019 04:15

Бодібілдер став найкращим спортсменом світу

  Віталій Плис
Віталій Плис

Спортсмен із Кордишівки, Козятинського району Віталій Плис на турнірі "Арнольд Клаcсік Європа", який відбувся у Барселоні (Іспанія) , виборов 20 медалей. Дев'ять з яких золоті. Він став переможцем у категорії "класичний бодібілдинг, понад 180 см".

У ній змагалися 13 спортсменів. Вони представляли Німеччину, Бельгію, Казахстан, ОАЕ, Францію, Швейцарію, Росію, Румунію, Чехію та Італію.

"Я виступав у перший день. На жаль, Арнольд Шварценеггер вручав нагороди лише призерам другого змагального дня, – розповів Віталій Плис. – На "Арнольд Клаcсік Європа" я змагався вперше. І для мене, і для інших учасників, це найбільш значимий турнір у світі бодібілдингу. Всі національні чемпіони прагнуть взяти участь у ньому", - повідомляє 20 хвилин.

Бодібілдер полетів у Барселону власним коштом. Вся підготовка – також за його рахунок. Спонсорської чи бюджетної підтримки у Віталія Плиса поки що немає.

За перше місце Віталій Плис не отримав жодної грошової винагороди. Лише Кубок, золоту нагороду і сертифікат переможця.

Нині Віталій Плис працює тренером в тренажерному залі Києва. До змагань нікого не готує. Зараз він ктивно займається власною спортивною кар'єрою.

Віталій Плис наразі планує виступити на чемпіонаті світу. Він відбудеться 5-11 листопада в Ель-Фуджайра (ОАЕ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент заснував Фонд освіти, науки і спорту

Вибрати, що з'їсти після тренувань, не так легко, як здається на перший погляд. Є прямий зв'язок між вашими фізичними цілями і тим, що ви покладете до рота.

Назвали найкращі варіанти сніданку після тренування:

- вівсянка з мигдалевою пастою і бананом;

- лосось і яйця-срембл;

- яйця і авокадо на цільнозерновому тості;

- тофу-скрембл зі шпинатом;

- протеїновий шейк з бананом;

- темпе і рагу із солодкої картоплі;

- гранола з ягодами і грецьким йогуртом.

Зараз ви читаєте новину «Бодібілдер став найкращим спортсменом світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі