понеділок, 04 лютого 2019 12:30

Біля Полтавської ОДА двірник знайшов бойовий пістолет

Біля Полтавської ОДА двірник знайшов бойовий пістолет
Під Полтавською облдержадміністрацією двірник знайшов бойовий пістолет. Фото: pl.npu.gov.ua

Ранком 4 лютого під будівлею Полтавської облдержадміністрації виявили вогнепальну зброю. Про це повідомляє нацполіція.

Близько 8 години ранку під час прибирання території навколо Полтавської обласної адміністрації двірник у снігу знайшов металевий предмет, зовні схожий на пістолет ТТ.

Місце події оглянули працівники полтавської поліції. Встановили, що пістолет без набоїв, його частини та механізми сильно пошкоджені іржею. Його стан та місце навколо предмета вказує, що він знаходиться там тривалий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-річна дитина в комі: розповіли подробиці трагедії

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вилучений предмет направили для проведення криміналістичної експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУНП в Полтавській області.

"Слідство перевіряє можливі версії. Якщо хтось володіє інформацією з даного приводу, прошу повідомити її до відділення поліції №1 міста Полтави. Конфіденційність гарантуємо", – повідомив начальник полтавського відділення поліції №1 Сергій Махно.

3 лютого близько 19:00 патрульні Тернополя отримали повідомлення, що в селі Біла на вул. Морозенка у лісосмузі чути постріли.

Зараз ви читаєте новину «Біля Полтавської ОДА двірник знайшов бойовий пістолет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі