четвер, 09 листопада 2017 18:01

Безпритульні собаки з України поїхали жити за кордон
3

В Умані зоозахисники благодійного фонду "Серце друга" відправили трьох безпритульних собак жити за кордон. До нових господарів в Австрію поїхала Люся, а Мальвіна та Кімба до Німеччини, повідомляє "Рідний край".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художниця покаже, як насправді живуть безпритульні собаки

Останнім за кордон поїхав Кімба. Днями його викинули на вулицю. За свій грайливий характер та доброзичливість він відразу приглянувся волонтерам, які швидко знайшли господарів із Німеччини. Пса уже передали до нової сім'ї.

Волонтери говорять, що в Україні досі не налагоджена система утримання тварин та відповідальності за шкоду їм. Доводиться самостійно збирати кошти на стерилізацію, лікування покинутих котів та собак, шукати для них нових господарів.

Львівські захисники тварин через міську раду хочуть узаконити безпритульних котів і надати їхнім опікунам офіційний статус.

Влітку 2012 року Львівське комунальне підприємство "Лев" почало масово виловлювати котів, що потрапляли їм на очі. Домашніх у тому числі. Більшість тварин, що потрапляють до цього ЛКП приречені на загибель через усипляння.

Зараз ви читаєте новину «Безпритульні собаки з України поїхали жити за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі