понеділок, 06 червня 2016 13:56

Бджоли закусали до смерті чоловіка

Бджоли закусали до смерті чоловіка

У селі Ясенівці Золочівського району на Львівщині, облаштовуючи вулики на пасіці, помер 44-річний чоловік. Його вжалило більше трьох сотень бджіл.

"Чоловік з нашого села, а вулики перевозив у сусіднє - Ясенівці. Там мешкає його мати. З братом облаштовували у її саду пасіку. Машиною привезли вулик із бджолами. Їх вивантажували. Несли. Один впав і розпався. Звідти вилетіли бджоли. Цілий рій, десь до 300-т комах. Кинулись на чоловіка. Якраз дуже спекотно було. Тому бджоли надто агресивні", - розповідає сільський голова Червоного Василь Зозуля.

Комахи вжалили потерпілого в обличчя, руки, тулуб. На поміч синові кинулась мати. На неї також напали бджоли. Брат викликав "швидку". Медики врятували лише жінку. Вона в реанімації. Андрій Фірак помер на місці.

Читайте також: Чоловіка покусала гадюка на березі річки

"Зараз призначили судмедекспертизу. Мають встановити істину причину смерті чоловіка", - каже Світлана Добровольська із Нацполіції Львівської області.

Зараз ви читаєте новину «Бджоли закусали до смерті чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі