середа, 25 липня 2018 15:53

Байкери нагадали, чий Крим
7

У Вінниці байкери нагадали, що Україна не збирається змінювати кордони
Фото: Тетяна САРАХАН

Сьогодні до Вінниці з'їхалися байкери, які ініціювали мотопробіг за єдність України. Зайвий раз мотоциклісти хочуть нагадати, що кордони не змінні. Крим — це Україна.

З собою привезли два українські прапори та один кримсько-татарський, на яких написи з побажаннями.

"Один з них піднімемо на острові Хортиця, другий веземо на Чонгар. Найменший передаємо хлопцям в зону бойових дій. Вони підписані представниками міст, які ми проїжджаємо. Вони своїм підписом підтверджують, що готові віддати життя за Україну. Це знаково, - говорить Gazeta.ua ініціатор мотопробігу Микола Спірідонов з Києва. - Найголовніше – те, що ми – українці. Ми – патріоти України. Перехожі також підписують, але трохи соромляться. Пробігом ми хочемо ще раз усім нагадати, що Україна у нас єдина, не зважаючи на всілякі негаразди. Все що у нас відібрали, то наше",

На одному з прапорів підпис поставив керівник Патрульної поліції Вінниці Редван Усеінов, який зустрічав байкерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український байкер створив сухопутний лайнер на колесах

Учaсники мотопробігу їдуть вiд Ужгoрoдa дo Хoртицi, що у Зaпoрiзькiй oблaстi. Щодня відвідують до 5 міст. Маршрут в одну сторону складає 2700 км. З Вінниці байкери поїхали до Бердичева у супроводі патрульної поліції та "швидкої допомоги".

Мотопробіг стартував 23 липня в Ужгороді Закарпатської області. Фініш очікують на 28 липня на острові Хортиця. Там піднімуть кримськотатарський прапор.

Зараз ви читаєте новину «Байкери нагадали, чий Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі