понеділок, 11 липня 2022 08:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Американські аналітики розкрили плани окупантів на Харківському напрямку

Росіяни концентрують артилерійський вогонь уздовж траси Ізюм-Слов'янськ.

10 липня окупанти провели розвідувальні операції на північний захід від Слов'янська поблизу кордону Харківської та Донецької областей, повідомив американський Інститут вивчення війни (ISW).

"Ворог завдавав артилерійських ударів на південний схід від Ізюма та в районі Барвінкового на Харківщині. Росіяни посилили артобстріл траси E40 для забезпечення безпеки наземних комунікацій через Донецьку область", – вважають американські експерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар по Харкову: з'явилися перші фото знищеної багатоповерхівки

На півночі Харківської області російські війська продовжують завдавати авіаційних, артилерійських і ракетних ударів по Харкову та навколишніх населених пунктах. Ворог зосереджений на стримуванні українських атак на лінії фронту.

Автор: understandingwar.org
  Росіяни концентрують артилерійський вогонь уздовж траси Ізюм-Слов'янськ
Росіяни концентрують артилерійський вогонь уздовж траси Ізюм-Слов'янськ

Росія може спробувати ще раз піти в наступ на Харківщину, оскільки регіон і обласний центр є принциповою метою для російських військ.

Протягом минулої доби на Слобожанському напрямку підрозділи ворога намагалися утримати зайняті рубежі на Харківському напрямку та не допустити просування українських захисників.

Зараз ви читаєте новину «Американські аналітики розкрили плани окупантів на Харківському напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі