понеділок, 13 червня 2016 23:34

Як відпочити в Одесі за 300 гривень на день

Як відпочити в Одесі за 300 гривень на день

Одесити радять планувати відпочинок заздалегідь. За 1-2 місяці до призначеної дати. За цей час можна знайти хорошу ціну на житло. Про це Gazeta.ua розповідає ріелтор Андрій .

"В Одесі дійсно є квартири по 300 гривень на день, але це точно не свята та вихідні. Одесити дуже комерційні і в цей час намагаються заробити. Якщо в планах відпочинок у місті день два, то краще це робити у будні. Найдешевші для туристів вівторок і середа. З четверга уже починаються вихідні"

Ріелтор зауважує, що житло краще шукати далеко від моря, але ближче до центру.

"Навіть найелітніше житло, яке за словами одеситів розташоване прямо на пляжі, буде за 10-15 хвилин від моря, - каже ріелтор. – В Одесі нормально працює міський транспорт, яким буде зручніше доїхати до будь- якого пляжу, а не прив'язуватись до одного. До того ж житло віддалене від пляжу буде дешевше"

Аби забронювати квартиру радить заключити договір із агенцією чи власником.

"Зараз в місті дуже багато аферистів, які пропонують дешеве житло, беруть завдаток і зникають. Раджу не полінуватися, спитати паспорт у власника, переписати його данні та надати копію документу на житло. Звірите адресу квартири яку здають з даними на документах. Ще один ефективний спосіб – попросіть додаткові фото. Щось дофотографувати на кухні чи у ванній"

Найдешевше зняти кімнату в квартирі з власницею. Кімната здається від кількості ліжкомісць. За одне можна заплатити 100 гривень на день. Але ріелтор попереджає, в таких часто старий ремонт і меблі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеські пенсіонери мітингують проти проспекту Небесної Сотні

Зараз ви читаєте новину «Як відпочити в Одесі за 300 гривень на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі