четвер, 28 лютого 2019 03:28

90-річна жінка підкорила мережу активним танцем

90-річна жінка підкорила мережу активним танцем
Зняли відео у селищі Микулинцях на Тернопільщині. Фото:img.tsn.ua

Жінка з Тернопільщини, якій 90 років, пристрасно танцює під українську народну пісню. Цим танцем вона підкорила користувачів соцмереж.

Літня жінка слухала з односельчанами популярну "А калина не верба" і не змогла втриматися.Відео із запальним танцем опублікував відомий на Тернопільщині священик Олексій Філюк на сторінці у Facebook.

Отець опікується храмом Православної церкви України у Лановецькому районі й активно залучає парафіян до різних культурних і благодійних заходів поза церквою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс, алкоголь і божевільні танці: фотограф показав клубне життя минулого століття

Зняли відео у селищі Микулинцях на Тернопільщині. Вийшло так, що маленька бабуся змогла підняти настрій не тільки односельчанам, а й всім користувачам, які переглянули відео.

"Палац Потоцьких у Микулинцях давно такого руху не бачив, але на днях приїхали люди з Лановеччини і трошки змінили ситуацію))) Бабуся у свої 90 років згадала молодість і пішла у танок, як молода, каже, друге дихання відкрилося!", – написав священик.

Жвавий танець бабусі уже зібрав сотні лайків і захоплень у коментарях.

"Молодці. Приємно дивитись, коли люди радісні і щаслив!", – написала Тамара Хамлай.

"Ай молодці. І там зуміли людей хоч трішки розвеселити від нашого буденного життя, а особливо в теперішній час", – зазначила Олена Павлік.

"Ледве сам, на дивані, танцювати не почав", – додав Володимир Батовський.

Користувачі соцмережі бажають бабусі ще багато літ життя, а священика запрошують із народними співами в свої громади.

93-річна Надія Шаригіна з міста Кам'янка-Бузька Львівської області офіційно визнали найгнучкішою бабусею України. Для реєстрації рекорду вона виконала поздовжний шпагат.

Зараз ви читаєте новину «90-річна жінка підкорила мережу активним танцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі