вівторок, 05 березня 2019 13:35

Де шукати Терешківську сільраду — нова адреса

Де шукати Терешківську сільраду — нова адреса
Нове приміщення Терешківської сільради на вулиці Шевченка, 1. Фото: facebook

1 березня Терешківська сільрада переїхала до нового приміщення. Тепер держслужбовців можна знайти за адресою вул. Шевченка, 1А.

Про це журналісту "Газети" розповіли у сільраді.

"Це колишнє приміщення БУ-9 Укрнафтогазбудування. Раніше у 3 кімнатах сиділо 15 чоловік, а тут у кожного відділу є свій кабінет. Зручніше працювати", - розповіла секретар Терешківської сільради Лариса Сердюк.

Планували переїхати до нової будівлі ще торік, коли частину свого приміщення віддали під дитячий садок. Проте на будинок був накладений арешт і його виставили на торги.

"Сільрада хотіла купити приміщення, проте збір для участі в аукціоні коштував 60 чи 80 тисяч гривень. А держорганізація не може робити передоплату. Якби ми його викупили — було б краще, проте довелось брати приміщення в оренду, - пояснила Лариса Сердюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дахи 14 багатоповерхівок планують відремонтувати за 160 тис. грн

У старому приміщенні сільради поруч із дитячим садком буде районний центр інклюзивної освіти. Минулого місяця з цього приводу село відвідав голова Полтавської ОДА Валерій Головко.

Зараз ви читаєте новину «Де шукати Терешківську сільраду — нова адреса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають