четвер, 31 січня 2019 16:16

Жінка з Нових Санжарів знялась у відомому українському серіалі

Жінка з Нових Санжарів знялась у відомому українському серіалі
Актриса телесеріалів Оксана Філоненко народилася в Нових Санжарах. Фото: facebook

Уродженка Нових Санжарів Оксана Філоненко - актриса, знімається у відомих телесеріалах.

Нещодавно земляки побачили Оксану Філоненко на екранах у телесеріалі "Реальна містика". В серії "Руки загребущі" Оксана зіграла роль Ольги Петренко, яка після смерті чоловіка дізналася, що в нього була інша родина.

Це не перша телевізійна роль Оксани Філоненко. У фільмографії 31-річної актриси понад 12 телепроектів. Зокрема, участь в епізодах серіалу "Повернення Мухтара" (2005, 2006, 2010). В українській стрічці "Братство", що розповідає про один з епізодів життя Тараса Шевченка, Оксана зіграла роль Глафіри Псьол.

Оксана Філоненко народилася в Нових Санжарах 1987-го. Згодом навчалася в Київському інституті театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого. Була акторкою Московського театру в Києві. Однією з найяскравіших театральних ролей була Маргарита в п'єсі "Майстер і Маргарита".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото з полтавцем потрапило у сотню найкращих

Закінчила курси сомельє в Турині. Окрім зйомок в українських серіалах, працює в Італії ведучою весіль, співає в муніципальному хорі.

"Переучуватися мені не довелося. Університет дав прекрасну базу, як виявилося. Сценічна мова, класичний танець, сценічний рух, акторські техніки стали в нагоді", - сказала Оксана Філоненко в інтерв'ю farwater.net.

Хоча Оксана рідко буває в Нових Санжарах, її колишні односельці стежать за кар'єрою акторки та пишаються землячкою.

"Любі новосанжарці давайте порадіємо успіху й популярності нашої землячки Оксани Філоненко. Вона красуня і розумничка, велика трудівниця і талантище. І тільки такі цілеспрямовані та внутрішньомотивовані досягають висот. І що б ніхто не думав, що як ти народився в маленькому містечку, то ти периферія і простота", - написала в групі "Підслухано Нові Санжари" Марина Міценко.

На вул. Миру в селі Василівка Полтавського району за 5 років із 16 хат спорожніло 10. Пенсіонери вимирають, а молодь через відсутність роботи і розваг не хоче їхати у село.

Зараз ви читаєте новину «Жінка з Нових Санжарів знялась у відомому українському серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають