субота, 24 серпня 2019 13:28

Романа Педченка й Сергія Шляхового поховали в один день

У селі Терешки Полтавського району на вул. Богдана Хмельницького 16 серпня ховали двох чоловіків — 40-річного Сергія ШЛЯХОВОГО та Романа ПЕДЧЕНКА, який помер на 38-му році життя. Були сусідами. Померли 14 числа за різних обставин.

— Я жінку провів о 5:40 утра на маршрутку, щоб їхала на роботу. Поливав город. Бачив, як Сергій ішов. Стукав у ворота до матері, но вона, мабуть, спала. Розвернувся і пішов. Я це отмітив, бо він лежав у больніце. А тут раптом прийшов, — каже місцевий житель Анатолій, прізвище не називає. — Десь через час міліція приїхала на "Ниві". Показувала фото. Спрашували, чи це Сергій Шляховий? Шукали, де проживають рідні. Повідомили матері. Потім сестра поїхала упізнавати. Його знайшли за ­рельсами в сусідньому селі Копили. Біля церкви. Заключеніє медексперт дав, що ­машина збила.

— Я не чула, щоб він того ранку кричав. Но казали, що бачили його під утро, часа в чотири. Біля ресторану "Полтава" на трасі просив сигарету, — розповідає мешканка Копилів. Не називається. — Коли його знайшли, був весь у піску. Чула, що машина збила, але чи сам туди дійшов, чи його привезли й викинули — не знаю.

На похорон Сергія до будинку його матері прийшли з десяток сусідів. Священик відчитав заупокійну. Труну завантажили в жовту "Газель" та повезли на цвинтар. Він недалеко від будинку, де жив покійний. Поховали поряд із родичами.

Роман Педченко помер того ж дня після роботи. Йому раптово стало погано.

— Пішов працювати, як і завжди. Робив на будівництві, — говорить сусід Анатолій. — Як повернувся, то все було нормально. А потім сів і помер. Кажуть, вскритіє показало, що в нього відірвався тромб.

Чоловік мав дружину і чотирьох дітей. Його поховали в один день із Сергієм Шляховим.

Зараз ви читаєте новину «Романа Педченка й Сергія Шляхового поховали в один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають