субота, 07 вересня 2019 16:15

Трактор залишив без газу сім сіл

2 вересня в семи селах Полтавського району на трасі Київ — Харків пропав газ. Перекрили через аварію на газопроводі високого тиску. Його пошкодили під час дорожньо-будівельних робіт. Без постачання залишилися сім сіл — Буланове, Великий і Малий Тростянець, Верхня Вільшана, Мильці, Івашки та Пожарна Балка. Всього понад 1 тис. людей.

— На трасі будують міст і розширюють дорогу. Працює турецька фірма "Онур". Удень у понеділок знімали верхній шар землі й зачепили газопровід. Це по дорозі з боку села Мильці. Газ одразу перекрили, — розповів місцевий мешканець Сергій, 38 років.

— Дізналися, що немає газу, коли прийшли з роботи. Живу в Тростянці все життя. На моїй пам'яті таке в селі вперше. Нам, молодим, ще нічого, бо в багатьох є електрочайники чи мікрохвильовки. А що робити літнім людям? Мені телефонують, скаржаться. Два дні ні поїсти приготувати, ні чаю зігріти, — каже місцева Оксана Гурцева, 36 років.

Пошкодження усуває аварійна бригада Полтавагазу.

Зараз ви читаєте новину «Трактор залишив без газу сім сіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають