субота, 28 вересня 2019 14:40

Містяни просять встановити на вулиці знак обмеження швидкості

Жителі вулиці Громадянської в Гайсині написали звернення до міського голови та депутатів міської ради, аби на проїжджій частині встановили знаки обмеження швидкості. Водії значно її перевищують, скаржаться.

- Це вже третє наше звернення за останні кілька років, - каже 39-річна Катерина Скрипник. – Ми вже не просимо, а вимагаємо, аби на нашій частині вулиці встановили "лежачі поліцейські" і знаки обмеження швидкості. Але попередні рази нам відмовляли. Мовляв, поряд немає ні школи, ні дитячого садка. Тому ми самостійно на асфальті зробили написи в десятьох місцях "Обережно! Діти!" Але ж водії на це не зважають. Як мчали, так і мчать. Збивають наших домашніх улюбленців і навіть не зупиняються. Нещодавно в одних сусідів збили пекінеса, а в інших сильно скалічили пса. Господар мусив приспати тварину, щоб не мучилась. А рік тому в сусідки збили симпатичну крихітку - йоркширського тер'єра. Вони ніколи не випускали собачку на вулицю, але тоді він вибіг через хвіртку разом із господинею і миттєво потрапив під колеса. Водій, звісно, не зупинився. Та головне, що в кожному дворі є малі діти – дошкільнята й учні початкових класів. Коли бавляться на вулиці, хтось із батьків завжди наглядає за ними. Тоді добре видно, в кого з водіїв є совість, а в кого – лише нахабство.

Жителі виміряли ширину вулиці. Вона складає 7 м. Тротуар і зелена зона відсутні. Вулиця починається біля спиртового заводу, а закінчується поблизу нафтобази.

Зараз ви читаєте новину «Містяни просять встановити на вулиці знак обмеження швидкості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають