субота, 26 січня 2019 22:15

Чиста подушка — запорука гарного сну

Все, що потрібно знати про чистку подушок

Третину свого життя людина проводить уві сні. Так ми відпочиваємо і відновлюємо сили. Тому важливо подбати про те, щоб цей процес був максимально комфортний.

Подушка безпосередньо контактує з кожним із нас. Уявіть лише, скільки бактерій і вірусів залишається в ліжку під час сну! Тому важливо регулярно очищати наповнювач — розпушувати, дезінфікувати пух і пір'я від пилового кліща, який перетворює його на порох. Шкідник залишає продукти своєї життєдіяльності, які ми під час сну вдихаємо. Через забруднення напірника можуть виникати алергічні реакції. Тому його необхідно замінювати при реставрації подушки.

Що включає в себе послуга реставрації подушок?

• Дезінфекція пуху і пера бактерицидною лампою.

• Видалення зламаного пір'я та іншого сміття.

• Розпушування пір'я потужним потоком повітря.

• Заміна напірника на новий та якісний.

Очищення подушки рекомендується проводити щонайменше один раз на рік. Якщо у вас було вірусне чи інше захворювання — подушка автоматично стає розсадником бактерій. Не відкладайте вирішення цього питання в довгу шухляду, адже від нього залежить ваше самопочуття. Хімчистка "Майстриня" подбає про ваше здоров'я та комфортний сон!

Зараз ви читаєте новину «Чиста подушка — запорука гарного сну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають