субота, 07 вересня 2019 16:20

7-річна Валерія Тихонова задушилася мотузкою для кролів

2 вересня в селі Максимівка Карлівського району померла 7-річна Валерія Тихонова. Заплуталася в мотузках і задушилася.

Односельці розповідають, що в Тихонових були дві доньки. Молодша, 7-річна Валерія, навчалася в другому класі.

— Це вдень сталося. Лєра тіки прийшла з першого дзвоника в школі. Гралася з собачкою. Забігла десь за сарай. Що там сталося — хтозна, подробиці нам не розповідають, — каже односельчанка. Прізвище просить не називати.

Родину Тихонових називають благополучною.

— Батько, Сергій Володимирович, родом із Максимівки. Дружина з якогось іншого села. Сім'я нормальна, жили в достатку. Машина є і все, що треба дітям. Достаток середній, а то й вище. Не пиячили, проблема із законом була лиш у батька. Кілька років тому судили за розбійний напад на людину в нашому селі. На суді не довели, — розповідають у селі. — Раніше Тихонови були одноосібниками, працювали в своєму ­господарстві. Зараз трудяться на ­кондитерському виробництві. Хазяйство тримають для себе. Є кролі. В їхніх мотузках і заплуталася Лєра.

— Думаю, це нещасний випадок. Дівчинка зайшла за господарське приміщення. Можливо, спіткнулася. Заплуталася в мотузках, на яких підвішують кролів. Намагалася виплутатися й удушилася. Такою і ­знайшли її батьки. Зняли, намагалися ­надати першу допомогу, проводили реанімацію. Але безуспішно, дитина померла — розповів начальник ­відділу комунікації управління нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв, 50 років.

Тіло Валерії Тихонової оглянули в бюро судмедекспертизи Карлівської районної лікарні. Поліцейські перевіряють обставини нещасного випадку. Поховали дитину 3 вересня.

Зараз ви читаєте новину «7-річна Валерія Тихонова задушилася мотузкою для кролів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають