понеділок, 15 липня 2019 12:40

Рятувальники відмовили чоловіка від суїциду

Рятувальники відмовили чоловіка від суїциду
Власники з різних причин були замкнені у своїх помешканнях. ФОТО: ДСНС Київської області

На вихідних рятувальникам Білої Церкви 4 рази доводилось рятувати життя. Допомагали людям, які з різних причин були зачинені у власних помешканнях.

Минулої суботи спеціальному загону повідомили, що чоловік потребує медичної допомоги. Проживав на вул. Томилівській. 62-річний білоцерківець був зачинений у квартирі на 4-му поверсі. Його вдалось урятувати.

На вул. Луки Долинського чоловік хотів накласти на себе руки. Погрожував напитись таблеток. Рятувальники виїхали о 23:54 на місце виклику. Деблокували двері і відмовили власника квартири від суїциду. Через пережитий стрес його дружині знадобилась допомога медиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Тимчука розповіла про останні хвилини його життя

14 липня о 12:45 на вул. Некрасова просила про допомогу бабуся. Вона кричала через відкрите вікно. Не могла самостійно дістатись до дверей. Рятувальники відкрили двері. Від допомоги медиків жінка відмовилась.

Цього ж дня о 16:18 до рятувальників знову зателефонували і повідомили, що їхня літня родичка 1944 року народження не виходить на зв'язок уже кілька днів. Вона мешкає на вул. Північній. Рятувальники деблокували двері і знайшли тіло літньої жінки.

В Україні з'явився соціальний проект "Тільки живи", який спрямований на підтримку ветеранів операції Об'єднаних сил: проти самогубств серед тих, хто на війні або вже повернувся. Проект спільно створили Федерація громадських організацій учасників АТО Київської області і телеканал "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Рятувальники відмовили чоловіка від суїциду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають