середа, 23 січня 2019 10:30

Довгожителька загубилася в диму і загинула

Довгожителька загубилася в диму і загинула

У ніч на 22 січня у селі Машівка на вул. Незалежності через пожежу у власній квартирі загинула 95-річна жінка.

Про це кореспонденту "Газети" повідомили у Головному управлінні надзвичайників області.

"Пожежа сталася вночі. Сусіди не одразу зрозуміли причину появи диму. Повідомили, коли було сильне задимлення у квартирах і під'їзді. Довелося евакуювати людей. Рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. У квартирі, де сталася пожежа, жила 95-річна жінка. Пожежники під час гасіння знайшли її тіло без ознак життя. Вогнем знищено ліжко та телевізор", - повідомив Віталій Шкаревський, начальник відділу інформації та комунікації з громадськістю управління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монах загинув під час пожежі у монастирі

За годину чотирьом рятувальникам вдалося загасити пожежу. Щоб мешканці під'їзду п'ятиповерхового будинку не отруїлися продуктами горіння, евакуювали сімох людей.

Квартиру вдалося врятували. Стіни закопчені, потрібен косметичний ремонт. Розмір збитків встановлюють фахівці. Попередня причина пожежі — коротке замикання електромережі.

Будинок родини Свириденків згорів за три години. Подвір'я — на вул. Луговій, 11. Дім подружжя збудувало самотужки 1968 року — на 55 "квадратів", з двома спальнями, залом, кухнею і ванною.

Зараз ви читаєте новину «Довгожителька загубилася в диму і загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають