середа, 29 травня 2019 16:10

У Полтаві просто неба проведуть відкрите заняття з йоги

У Полтаві просто неба проведуть відкрите заняття з йоги
У Полтаві проведуть двогодинне заняття з йоги просто неба. Фото: yandex.by

31 травня в рамках Всесвітньої антитютюнової кампанії на Соборному майдані Полтави проведуть масове заняття з йоги.

Про це повідомили на сторінці заходу "Йога: дихай вільно у світі без тютюну - Полтава" в соцмережі Facebook.

Протягом 2 год. у Полтаві триватиме масовий захід просто неба "Дихай вільно у світі без тютюну", присвячений Всесвітньому дню без тютюну.

Мешканців обласного центру та Полтавського району запрошують долучитися. Просять приходити в зручному одязі, мати при собі гімнастичний килимок. Участь безкоштовна, але обов'язкова попередня реєстрація. Початок заходу об 11-й на Соборному майдані в районі Свято-Успенського собору та Білої альтанки.

Організатували подію Центр громадського здоров'я МОЗ України, громадська організація "Життя" та регіональні центри громадського здоров'я. Партнери заходу – Всесвітня організація охорони здоров'я, Мiнiстерство молоді та спорту України, Avatar Yoga Fest.

Цьогорічна тема Дня без тютюну – "Тютюн та здоров'я легень". Таким чином нагадують, що куріння та вдихання тютюнового диму є одними з основних ворогів наших легень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чутовому відкрили соляну кімнату для галотерапії

Масові заняття йогою просто неба "Дихай вільно у світі без тютюну" проведуть 30-31 травня в 10 містах України. Окрім Полтави, долучилися ще Київ, Луцьк, Житоми, Суми, Кропивницький, Рівне, Львів, Херсон та Вінниця.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві просто неба проведуть відкрите заняття з йоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають