пʼятниця, 02 серпня 2013 16:26

У 2014 році в Києві відкриють найбільший в історії торговий центр

У 2014 році в Києві відкриють найбільший в історії торговий центр
За словами Оборського, у Києві планується відкриття 7 центрів із загальною орендною площею 190 тисяч кв. м. Фото: Юлія РУДЕНКО

У наступному році планується відкриття семи столичних торгових центрів із загальною орендною площею 190 тисяч квадратних метрів, серед яких представлений найбільший в історії торгової нерухомості міста.

Про це на прес-конференції у Києві розповів Віктор Оборський, керівник департаменту стратегічного консалтингу UTG.

"Усього за перше півріччя цього року в столиці відкрилися два торгові центри, - говорить Оборський. - До кінця 2014 року ми очікуємо досить велике продовження. У Києві планується відкриття 7 центрів із загальною орендною площею 190 тисяч кв. м. Серед них - найбільші в історії торгової нерухомості столиці центри суперрегіонального формату, зокрема ТЦ "Республіка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через 3 місяці ціни на квартири стабілізуються - експерт

За слова експерта, нові торгівельні центри збільшать ринковий стік у Києві на 23%.

"Загальна площа орендованих торгових площ столиці складе близько 1,2 млн. кв. м. Також 24 об'єкти перебувають у стані завершення, з орендними площами понад 1 млн. кв. м, відкриття яких очікується найближчим часом", - зазначив спеціаліст.

Він також додав: "У січні-червні поточного року в столиці введено в експлуатацію у цілому або частково два торгові центри загальною орендною площею 13,63 тис. кв. м, що свідчить про початок насичення торгового ринку нерухомості".

Зараз ви читаєте новину «У 2014 році в Києві відкриють найбільший в історії торговий центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі