вівторок, 28 жовтня 2014 16:18

Українські бізнесмени орендують елітні московські квартири

Українські бізнесмени орендують елітні московські квартири
Фото:remstroyprof.ru

Через напружену політичну ситуації орендарі із Західної Європи залишають центр Москви, а їх місця займають українські бізнесмени.

Про це свідчать дані дослідження агентства "Інком-Нерухомість".

Так, за даними агентства, бізнесмени з України підвищили попит на оренду елітних московських квартир на 10-15%."Зараз пропозиція перевищує попит на 50%, тому орендарям надається більший вибір. Деякі наймодавці звільнених квартир були змушені знижувати ціни на 10-15%, щоб вони не простоювали. Однак на середню вартість оренди ситуація, що склалася в цілому не вплинула, вона залишилася практично на тому ж рівні", - сказано в дослідженні.

Зокрема, у вересні середня вартість оренди в преміум-класі на однокімнатні квартири склала 71,1 тис. руб.(21 тисяча гривень), двокімнатної - 95,3 тис. руб.(29 тисяч гривень), трикімнатної - 138,6 тис. руб.(43 тисячі гривень) , чотирикімнатної - 204,9 тис. руб (63 тисячі гривень).

Зараз ви читаєте новину «Українські бізнесмени орендують елітні московські квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі