Ексклюзиви
пʼятниця, 07 березня 2014 11:02

Розкішний будинок Пшонки розікрали та перетворили на смітник

Розкішний будинок Пшонки розікрали та перетворили на смітник

Будинок колишнього генпрокурора Віктора Пшонки розікрали, а те, що залишили - перетворили в руїни, йдеться в сюжеті спецвипуску ТСН.

Невідомі, які два тижні охороняли маєток Пшонки у селищі Гореничі, його звільнили. Очевидці повідомляють після них в кімнатах залишилися гори бруду, на столах купи недоїдків, а в повітрі стійкий запах алкоголю і перегару. По всьому будинку недопиті пляшки елітного вина і порожні пачки від сигарет.

Від полотен, висіли на стінах особняка, залишилися одні рамки. Проігнорували хіба що портрети Пшонки та його сім'ї. Їх понівечили і зірвали зі стін. А ще - розрізали три величезні сейфи, що стояли в підвалі будинку.

Постраждала територія маєтка. Скрізь - розтоптані стежки й убиті качки біля озера. Не чіпали тільки папугу Петю і голубів. Те, що лишилося від маєтку, взяли під свою опіку самооборонівці Києво-Святошинського району.

"Ми поки візьмемо на охорону, на добу-дві, щоб вандали не рознесли. Поки не скажуть, хто буде охороняти цю територію", - пояснив один з самооборонців Євген.

Нагадаємо, раніше в розкішному будинку Пшонки знайшли мощі святих, яйця Фаберже і джакузі.

Зараз ви читаєте новину «Розкішний будинок Пшонки розікрали та перетворили на смітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути