середа, 11 червня 2014 18:40

У Києві заарештували квартирних шахраїв

У Києві заарештували квартирних шахраїв
Фото: aif.ru

В столиці працівники міліції заарештували групу зловмисників, які намагалися заволодіти квартирою померлого чоловіка. Як з'ясувалося, киянин проживав у своїй квартирі один і не мав близьких родичів.

За словами правоохоронців, у злочинну групу входило 4 особи: два організатора - 44-річний житель столиці, раніше судимий, 45-річний уродженець Київської області. В якості виконавців задуманого шахраями злочину виступили двоє жителів села в столичному регіоні - 23-річна дівчина і 30-річний чоловік.

Виконавці отримали від наймачів об'єкт і план виконання злочину. Молодих людей повністю проінструктували і забезпечили підробленими документами. За всі шахрайські махінації зловмисникам пообіцяли по 1000 доларів.

Спочатку шахраї оформили підроблене рішення суду, згідно з яким квартира належить племіннику померлого киянина. Цим "племінником" виступав 30-річний шахрай. Після цього чоловік продавав квартиру своєї подруги, яка також демонструвала підроблений паспорт. А після цього дівчина укладала угоду купівлі-продажу у нотаріуса з добропорядними покупцями.

Після того, як шахраї оформили всі документи, співробітники карного розшуку Києва затримали їх "на гарячому". У шахраїв вилучили суму грошей в сумі 37,5 тисяч доларів, яку вони отримали у покупців квартири. Незабаром було затримано й організаторів злочинної оборудки. В ході обшуку у злочинців знайшли гроші, фальшиві документи та інші речові докази. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 КК України - шахрайство у великих розмірах і ст. 358 - підробка документів.

Зараз ви читаєте новину «У Києві заарештували квартирних шахраїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі