понеділок, 29 січня 2018 11:25

Ігор Ніконов розповів про хід будівництва ЖК Respublika

Ігор Ніконов розповів про хід будівництва ЖК Respublika
Президент компанії KAN Development Ігор Ніконов заявив, що ЖК "Respublika" планують побудувати за 5 років.

Житловий комплекс Respublika буде побудований протягом 5 років. Про це розповів почесний президент компанії KAN Development Ігор Ніконов в ексклюзивному інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Ми вже почали новий масштабний проект ЖК "Республіка". Цей проект ми раніше реалізували як девелопер і генеральний підрядник. Через чотири роки після того, як фінансування проекту було зупинено, ми все-таки знайшли можливість інвестувати в земельну ділянку, на якій спочатку передбачалося будівництво житла, і відновили проект в тій же концепції. Як і було заплановано, проект включає розвинену інфраструктуру з дитячим садком, школою, медичним центром, громадськими площами, зонами барбекю, спортивними майданчиками, у тому числі й новими для України кортами для педл-тенісу. "Соціалка" будується паралельно з проектом, а не коли-небудь потім. Це буде житло комфорт-класу, концепцію якого ми зберегли, трохи осучаснивши. Площа ділянки становить 22 га, на якій буде побудовано близько 250 тис. кв. м житла. У планах - реалізувати проект за 4-5 років", - зазначив Ігор Ніконов.

В інтерв'ю він також зазначив, що потенційні покупці житлової нерухомості сьогодні мають складності з підтвердженням доходів. "Все частіше ми зустрічаємося з тим, що прості люди не можуть купити житло через жорсткі вимоги фінмоніторингу. Коли необхідно провести банківську операцію, з'являється необхідність довести, звідки гроші на покупку житла, багато людей говорять: а у нас немає такої можливості. Ми збирали все життя і раніше ніхто цього не вимагав, а тепер банк більше 150 тис. грн не пропускає. При пред'явленні цих вимог банків усі переймаються, багато хто відмовляється від покупки квартири. Купівля житла є інвестицією в економіку країни, і я вважаю, що вимога доводити походження грошей повинна бути введена поступово", - вважає Ігор Ніконов.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Ніконов розповів про хід будівництва ЖК Respublika». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі