вівторок, 13 серпня 2019 10:40

Де якісно відпочити, витративши мінімум коштів

Де якісно відпочити, витративши мінімум коштів
Якщо ви й досі не визначилися куди поїхати відпочивати – сміливо замовляйте гарячі тури hottours.in.ua.

Літо закінчується, а відпустки так і не було. Погода зовсім не радує. Ще й діти постійно просяться на море. А перед навчальним роком зовсім не хочеться витрачати багато грошей на відпустку.

Втомилися від сірих буднів? Є вихід! Замовивши гарячий тур на сайті hottours.in.ua ви зможете втричі зекономити й відпочити на повну! Тепер відпочивати за кордоном можна дешевше ніж в Україні.

"У мене відпустка на початку серпня. Думали їхати в Одесу. Порахували з чоловіком, що на двох витратимо 12 тисяч за тиждень. Свекруха знайшла в інтернеті сайт, де можна замовити гарячі тури в Єгипет за 5 тисяч гривень. З нами одразу зв'язався оператор і допоміг з вибором. Сайт hottours.in.ua – це комфорт за низькими цінами. Жили в 4-зірковому готелі. До моря 7 хвилин. Шведський стіл підкорив моє серце й шлунок. Вперше спробувала бутерброди з червоною рибою. Це божественно! Є цілодобовий бар, де можна розслабитися. Все входить в ціну туру. Витратили 50 доларів на сувеніри. Більше ні за що не платили. Ще й знайшли нових друзів", - каже Ольга Савчук з Києва.

Замовивши гарячий тур у Єгипет ви отримаєте повний комплекс відпочинку за ціну пари кросівок. Тепер це можна зробити не виходячи з квартири чи офісу. Заходите на сайт hottours.in.ua, обираєте країну. Через декілька секунд вам телефонує оператор, з яким обговорюєте всі деталі.

"Їздила того року з подругою в липні в Єгипет через сайт hottours.in.ua . Заплатили по 4500 грн з людини за тиждень крутого й активного відпочинку. Жили в 3-х- зірковому готелі. Обслуговування варте всіх 5 зірок. Харчування на вищому рівні, прозорий і величезний басейн на території. До моря – 200 метрів. Щодня розважальна програма. Ходили на дискотеки, спалювати калорії. Це було неймовірно. Дякую hottours.in.ua за такий відпочинок після важкого робочого року", - каже Соломія Трутицька з Кропивницького.

hottours.in.ua – це тисячі позитивних відгуків і слова вдячності від клієнтів. Замовивши тур один раз – ви більше ніколи не захочете їхати в Одесу чи Миколаїв. Витрачати втричі більше і готувати самому. Тепер якісний відпочинок за доступними цінами можуть собі дозволити всі.

"Вже тричі їздили з сім'єю у Єгипет. Маємо маленького сина. Важливим пунктом була чистота і безпека в готелі. Обрали hottours.in.ua, бо для нас одразу знайшли те, що ми хотіли! За трьох заплатили 11 тисяч грн і жили тиждень у готелі й ні про що не думали. Повноцінне трьохразове харчування, дитячий басейн. З сайтом hottours.in.ua ви забудете, що таке нервовий відпочинок, після якого треба брати ще одну відпустку", - каже Ігор Коломієць з Мукачево.

Якщо ви й досі не визначилися куди поїхати відпочивати – сміливо замовляйте гарячі тури hottours.in.ua. Не пошкодуєте!

Зараз ви читаєте новину «Де якісно відпочити, витративши мінімум коштів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі