вівторок, 20 листопада 2007 07:11

Звукова система для дискотеки обійшлася в мільйон гривень

Минулої суботи в новому прибудованому приміщенні міського  Будинку культури в Полтаві презентували дискотеку "Фраппе". Назва походить від коктейлю, в який входять кава, морозиво, холодне молоко, фруктово-ягідні сиропи.

Нова дискотечно-виставкова зала має 900 кв. м. Вона обладнана сучасним світло-звуковим обладнанням вартістю майже 1 млн грн.

— Раніше молодь тіснилася в кімнаті на 250 "квадратів". Були лише дві робочі колонки, — розповідає директор Будинку культури Анатолій Криворотенко, 33 роки. — А в новій залі — 12 підвісних колонок. Поки що ми не в змозі крутити музику хоча б до півночі, бо немає дозволів санстанції. У попередньому приміщенні танцювали лише до 22 години. Було багато скарг мешканців довколишніх будинків.

Студентів на презентації привітала заступник мера Лариса Семеняга, виступали команди КВК та учасники телепроекту "Шанс". Серед них — Сергій Мироненко з Хитців Гадяцького району.

— Була класна клубна музика, — ділиться враженнями про дискотеку студентка техуніверситету Ганна Шмиголь, 22 роки. — Щоправда, посидіти ніде було. Відпочивали навшпиньках біля стін. Столики в барі замовляли заздалегідь.

Перша дискотека була безкоштовною. У подальшому ціни залежатимуть від музичної програми. Планують організовувати концерти полтавських гуртів. Наприкінці місяця в залі відбудеться шоу "Битва діджеїв", де виступатимуть представники міст області.

Зараз ви читаєте новину «Звукова система для дискотеки обійшлася в мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі