четвер, 10 квітня 2008 20:24

Замість елітної картоплі отримав гнилу

26 квітня торік колишньому військовослужбовцю 68-річному Віталієві Каганкову з Погребів Глобинського району прислали картоплі зі Львова. Пенсіонер замовив 8 кг бульби сортів Бімонда, Латона, Альвари й Романо. Замовлення за каталогом "Дім і сад" надіслав поштою на адресу: м. Львів, а/с 10656. Заплатив 221 грн за картоплю і 10 — за пересилку.

— У присланій бандеролі насипом була їстівна картопля із гниллю. Лише кілька картоплин нормальних. Елітна бульба дрібна — як голубине яйце, — згадує Віталій Миколайович. — Та й про які сорти можна казати, якщо вона просто насипана вперемішку.

Картоплю викинув на смітник. Нею можна було б засадити сотку городу.

Каганков телефонував до Львова — постійно спрацьовував автовідповідач. Листи в "Дім і сад" пише рік. Йому відповіли. Пообіцяли надіслати нову картоплю цієї весни. Та чоловік досі нічого не отримав.

— У мене виникає сумнів щодо серйозності тієї організації, бо відповідь приходила написана від руки чи з помилками і без штампа, печатки та підпису. Ще й пропонували знайти їм нових клієнтів.

Додає: скаржитися до суду надто витратно для сімейного бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Замість елітної картоплі отримав гнилу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі