понеділок, 05 грудня 2011 06:15

Закрили ринок біля автостанції

У Миргороді закрили ринок на вул. Воскресінській. Він був розташований на дорозі, яка веде до автостанції. Через постійні затори міжміські автобуси 200-метрову відстань іноді долали по 10–15 хв.

Ринок планували закрити влітку. За опитуваннями, більшість городян підтримала це рішення місцевої влади. Проти виступили підприємці з ринку. Організовували страйки. Базар починався біля курорту. Приїжджі часто там скуповувалися, продавці мали гарні виторги.

— Частині підприємців місця дали під незавершеним будівництвом, біля новоствореного міського ринку Берегиня. За санітарними й екологічними нормами там взагалі торгувати не можна. А нас, близько 10 чоловік, загнали на Центральний ринок, на останній ряд, — розповідає азербайджанець Замір Ісмайлов, 25 років. Торгує одягом. — Туди ніхто із покупців не доходить. До того ж у нас ціни на аналогічні товари дешевші.  То у суботу нам тамтешні підприємці хотіли влаштувати мордобой.

У Миргородській міській раді кажуть, для невдоволених підприємців шукатимуть інші місця. Люди говорять, є обіцянка виділити під торгівлю майданчик біля районної поліклініки. Але дозволів на встановлення там кіосків підприємцям поки що не дають.

Зараз ви читаєте новину «Закрили ринок біля автостанції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі