понеділок, 14 листопада 2011 00:00

За рік мер тричі їздив у відпустку

Два тижні тому міський голова Полтави 43-річний Олександр Мамай повернувся з відпустки. З дружиною та сином був у Єгипті. Відпочивав утретє за рік.

— У сина Сергія були канікули, то й вирішили поїхати сім'єю. На курорти самого ніхто не пускає. У Єгипті останній раз був років два тому. Там немає чого робити — готель, довкола пустеля. Відсипався в номері і купався у Червоному морі. Там зараз тепло, добре, — розповідає Олександр Федорович. — На екскурсії не їздив, був на них разів сто. Готель підбирала дружина. Скільки витратила, точно не знаю. Мабуть, 2–3 тисячі доларів. Це третя відпустка за рік. У бухгалтерії сказали, всього можу відпочивати 31 день. Іще 11 днів не відгуляв.

Олександр Мамай у січні їздив на 14 днів до Таїланду. Використав дев'ять днів безоплатної відпустки, решта випали на державні свята і вихідні. З мером відпочивали 18 родичів. За кожного Мамай заплатив близько $3 тис. У Таїланді міський голова відвідав храм Будди, катався джипом у сафарі-парку.

Свій день народження 11 червня відзначав у Туреччині. З родиною і товаришами їздив туди на п'ять днів.

— Як проведемо новорічні свята і чи їхатимемо на курорти, ще не визначилися.

Міський голова відпочивав також на Кубі, Гаїті. Разів 10 був в Об'єднаних Арабських Еміратах. Об'їздив майже всі європейські країни. У Домініканській Республіці любить брати напрокат автомобіль, їхати у джунглі, кататися вздовж побережжя Карибського моря. Каже, найбільше подобається відпочивати в Криму. Влітку на вихідні їздить на півострів машиною.

Зараз ви читаєте новину «За рік мер тричі їздив у відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі