понеділок, 25 лютого 2008 18:33

Володимир Скорик сім років був прикутий до ліжка

— Він був душею компанії. Любив із мамою танцювати танго, — розповідає про покійного батька Володимира Скорика з міста Кобеляки його 39-річний син Олег, хірург райполіклініки. — Перед смертю я в день батькові по тридцять уколів робив, щоб хоч трішки продовжити його дні.

72-річний Володимир Антонович помер 20 лютого. Після інсульту та інфаркту він сім років він був прикутий до ліжка. До того останні 13 років шоферував на автобусі автотранспортного підприємства в Полтаві.

— Постійно затримували зарплату. Перед виходом на пенсію після розформовування АТП батькові віддали "газик", на якому їздив. Він його оновив, — каже син. — У нього весь двір був заставлений технікою: машини, мотоцикли, купа велосипедів.

Донька Скорика 47-річна Ольга живе в Полтаві. Вона пенсіонерка. Раніше очолювала відділ кримінальної міліції обласного управління МВС. Онучки-двійнята Аліна та Інна навчаються в 10 класі.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Скорик сім років був прикутий до ліжка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі