понеділок, 23 червня 2008 18:17

Випускники з Миргорода скуповуються в Полтаві

У п"ятницю одинадцятикласники провели випускні вечори. Дівчата з Миргорода купували вечірні сукні в Полтаві чи шили їх на замовлення. У райцентрі малий асортимент.

— Миргородські салони пропонують пишні сукні, а тому молоді важко знайти вечірні плаття. Моя подруга Юля Стиранець сукню собі привезла з Полтави. Порадила й мені з"їздити в обласний центр, — розповідає Світлана Дьяченко, 17 років.

Дівчина відвідала салон "Анастасія" біля Центрального ринку. Там можна вибрати сукню з понад 500 варіантів. Світлані сподобалася вечірня золотистого кольору з відкритою спиною. Спереду, під вирізом — білі камінці в золотистій оправі.

Наряд був задовгий та широкий у талії. За 2 год. сукню припасували на зріст та вшили з боків. За плаття дівчина заплатила 750 грн.

Дехто замовляв наряд у кравчинь.

Хлопцям знайти костюм чи пошити його в Миргороді набагато простіше. Богдан Горох, 16 років, скупився у магазині "Велс". Світло-сірий костюм-двійка, сорочка та черевики обійшлися хлопцеві у 600 грн.

Зараз ви читаєте новину «Випускники з Миргорода скуповуються в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі